Format Sonrası GeForce Experience Güncellemeleri Gelmiyor

Daha fazla  
Merhabalar, bilgisayarımı formatladıktan sonra ekran kartı driver güncelleştirmesi için GeForce Experience'ı açtım. Sonrasında güncelleştirmeleri denetle dedim, fakat indirecek bir sürücü bulamadı, sonra bir daha dedi yine olmadı. Zorlamamın sebebi sürücünün 399.01 olması. Nvidia'nın sitesinde son sürücüleri buldum fakat Experience'de neden gözükmediğini merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

441.12 sürümü bugün yayınlandı. Nvidia'nın sitesinden gerekli dosyaları indirip temiz bir kurulum yapın derim. Format sonrasında Windows güncelleme yaparken alakasız bir versiyon indirip kurabiliyor.

441.12 sürümü bugün yayınlandı. Nvidia'nın sitesinden gerekli dosyaları indirip temiz bir kurulum yapın derim. Format sonrasında Windows güncelleme yaparken alakasız bir versiyon indirip kurabiliyor.
Maalesef birdaha format atmak için vaktim yok. GeForce Experience'yi silip tekrar indirsem sorun çözülmez mi ?

Maalesef birdaha format atmak için vaktim yok. GeForce Experience'yi silip tekrar indirsem sorun çözülmez mi ?

Format atın demedim zaten. :) Önce Nvidia sitesinden ekran kartınızın en son sürücüsünü manuel olarak indirin. Çalıştırdığınızda ek özellikler ya da benzer bir tik olmalı, orada temiz kurulum seçeneği var. Experience ile kurduğum zaman bunu yapıyorum, eski sürücüyü silip yenisini kuruyor.

Format sonrasın da internet bağlantısı kurmadan ilk işiniz Aygıt Yükleme Ayarlarını devre dışı bırakmak olsun. Böylelikle Windows sürücüleri internet üzerinden otomatik bulup kurmayacak. Sürücüleri otomatik güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum.

Format atın demedim zaten. :) Önce Nvidia sitesinden ekran kartınızın en son sürücüsünü manuel olarak indirin. Çalıştırdığınızda ek özellikler ya da benzer bir tik olmalı, orada temiz kurulum seçeneği var. Experience ile kurduğum zaman bunu yapıyorum, eski sürücüyü silip yenisini kuruyor.
Kusura bakmayın dikkat etmedim. Şimdi deniyorum dediğinizi.
DDU ile sürücüleri temizle. Ondan sonra en son sürümü indir kur.
Teşekkürler yardımınız için
Format sonrasın da internet bağlantısı kurmadan ilk işiniz Aygıt Yükleme Ayarlarını devre dışı bırakmak olsun. Böylelikle Windows sürücüleri internet üzerinden otomatik bulup kurmayacak. Sürücüleri otomatik güncelleme yapmanızı tavsiye etmiyorum.
Yardımınız için çok teşekkür ederim.

Kusura bakmayın dikkat etmedim. Şimdi deniyorum dediğinizi.

Sırasıyla göstereyim, kolaylık olsun. Experience ile sürücü kurmak istediğim zaman bu şekilde hallediyorum. Bildiğim kadarı ile manuel kurulum da da aynı seçenekler mevcut.
Adsız.png

Önce özel kurulumu seçiyorsunuz..

Adsız2.png

Temiz kuruluma tik atıyorsunuz ve kur diyorsunuz.

Adsız3.png

Ardından kuruluma başlıyor, gördüğünüz gibi mevcut sürücü kaldırılıyor. İşe yaramazsa mevcut sürücüleri manuel kaldırın. İndirdiğiniz sürücünün kurulumunu yapın.

Sırasıyla göstereyim, kolaylık olsun. Experience ile sürücü kurmak istediğim zaman bu şekilde hallediyorum. Bildiğim kadarı ile manuel kurulum da da aynı seçenekler mevcut. Eki Görüntüle 455778

Önce özel kurulumu seçiyorsunuz..

Eki Görüntüle 455779

Temiz kuruluma tik atıyorsunuz ve kur diyorsunuz.

Eki Görüntüle 455780

Ardından kuruluma başlıyor, gördüğünüz gibi mevcut sürücü kaldırılıyor. İşe yaramazsa mevcut sürücüleri manuel kaldırın. İndirdiğiniz sürücünün kurulumunu yapın.
Tekrardan teşekkürler.
Sorun çözülmüştür. Yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı