Emre Efe Hectopat Katılım 13 Ocak 2014 Mesajlar 247 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Temmuz 2014 #1 Merhaba arkadaşlar Windows 7 den Windows 8 e geçeceğim, Format sonrası önereceğiniz program varmı? veya en gereklileri nelerdir? İnternet tarayıcısın dan, en şey... programa kadar yazarsanız sevinirim. Düzenleme: Konuyu yanlış yere açmışım nasıl taşıyacağımı bilmiyorum, özür dilerim yöneticiler hallederse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar Windows 7 den Windows 8 e geçeceğim, Format sonrası önereceğiniz program varmı? veya en gereklileri nelerdir? İnternet tarayıcısın dan, en şey... programa kadar yazarsanız sevinirim. Düzenleme: Konuyu yanlış yere açmışım nasıl taşıyacağımı bilmiyorum, özür dilerim yöneticiler hallederse sevinirim.
samir_azeri Hectopat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2014 #2 Ben Her formatdan sonra DriverPack Solution 2014 kullanıyorum Çok başarılı
S Sercan Canpolat Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Ağustos 2013 Mesajlar 2.653 Makaleler 66 31 Temmuz 2014 #3 Öncelikle yonga seti, ekran kartı ve ses sürücülerini güncellemelisin. Soru işaretli olan ve tanımlanamayan sürücüleri de donanım kimliği ile bulabilirsin. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar Son düzenleme: 31 Temmuz 2014
Öncelikle yonga seti, ekran kartı ve ses sürücülerini güncellemelisin. Soru işaretli olan ve tanımlanamayan sürücüleri de donanım kimliği ile bulabilirsin. Donanım Kimliği ile sürücüleri bulun Format attıktan sonra yüklenmesi gereken programlar
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 31 Temmuz 2014 #4 O tarz driver programlarının kullanımını tavsiye etmiyoruz. K-Lite Codec Pack, Kaspersky Internet Security, 7-Zip ya da WinRar, CCleaner kurabilirsin. Lazım olan driverları üreticinin sitesinden indirebilirsin.
O tarz driver programlarının kullanımını tavsiye etmiyoruz. K-Lite Codec Pack, Kaspersky Internet Security, 7-Zip ya da WinRar, CCleaner kurabilirsin. Lazım olan driverları üreticinin sitesinden indirebilirsin.
M miawa Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 224 4 Eylül 2020 #5 samir_azeri dedi: Ben her formatdan sonra driverpack solution 2014 kullanıyorum çok başarılı. Genişletmek için tıkla... Driverpack kullanmaya devam ederseniz bilgisayarınızla vedalaşın.
samir_azeri dedi: Ben her formatdan sonra driverpack solution 2014 kullanıyorum çok başarılı. Genişletmek için tıkla... Driverpack kullanmaya devam ederseniz bilgisayarınızla vedalaşın.