Format sonrası görüntü gelmemesi

baywarlow

Decapat
Ben kasamı ilk aldigim günlerde hani anakartın markası yazan yer ve Windows logosunun gelip yüklendigi yer geliyordu. Ama bir kac hafta sonra oralar bende hiçbir şekilde gözukmez oldu. Birkac saniye bekledikten sonra ekran sadece PC koydugum sifre yerinde geliyordu bu zamana kadar sorun yoktur diye kullandım ama dün Windows10'un kendi formatı olan bu bilgisayari sıfırla yaptım. Dogal olarak ekrani hiçbir sekilde goremiyorum. Yardımcı olabilecek var mı? Monitore hic bir sekilde güc gitmiyor bu arada baska monitorlerde de denedim onlarda da aynı sorunla karşılaştım. Kasada bir sıkıntı var

Format ile alakası olduğunu düşünmüyorum ekran kartın ramlerin ana kartında bir sıkıntı olabilir yada yerlerinden çıkmış olabilir benim tahminimce çünkü aynı sorun bende de var

Ben ramleri söküp taktım. Ekran kartım APU sistem oldugu icin islemciyle bi ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Formatla pek alakasi yok ama onun ekranini goremedigim icin tamamlayamadım formatı.
Format ile alakası olduğunu düşünmüyorum ekran kartın ramlerin ana kartında bir sıkıntı olabilir yada yerlerinden çıkmış olabilir benim tahminimce çünkü aynı sorun bende de var

Maalesef aynı sorunu R7 265 kartımda yaşıyorum. Kart BIOS ve Boot aşamalarını göstermiyor ve direk Windows ekranından itibaren görüntü vermeye başlıyor. Öyle olduğu zaman da Windows ekran kartını farklı bir biçimde tanıyor ve kartın modeli 7800 series oluyor, halbuki böyle değil. Eğer ki kartın driverini kaldıracak olursam Windows kartı tanıyamadığı için kendi geçici driveri olan "Microsoft Temel Görüntü Bagdaştırıcı" sürücüsünü yükleyemiyor ve siyah ekranda kalıyor. Bu sorunu 1 yıldır çözemedim artık kart değiştireceğim. Farklı HDMI kablosu denedim farklı ekran denedim ama olmuyor, lakin farklı kart takınca bütün aşamaların görüntüsü geliyor. Sorunun çözümünü ise ekranı kapatıyorum bilgisayarı da kapatıyorum, ilk önce bilgisayarı acıyorum daha sonra ekranı acıyorum arada bir görüntü verdiği oluyor. Bazen 3-5 defa deniyorum bazen de kapatıp açtığım zaman geliyor. Cidden çok saçma bir sorun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…