Format sonrası görüntü yok

Ragnarsson

Kilopat
Merhaba, ben masaüstü bilgisayarıma USB ile UEFI Boot atıyordum kurulumu kopyaladıktan sonra otomatik olarak yeniden başlatılacak yazısı çıktı. USB ile işim kalmadığı için USB’yi çıkarttım ve yeniden başladığında bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı gibisinden bir hata verdi ve tekrar başlattı. Tekrar başladığından itibaren hiçbir şekilde görüntü gelmiyor. Bilgisayarın açma düğmesine bastığından itibaren görüntü yok. Sizce ne olmuş olabilir? Yardım ederseniz sevinirim kafayı yemek üzereyim. Pilini çıkarttım taktım, RAM'lerin yerlerini değiştirdim yine olmadı.

BIOS pilini çıkar, tüm fişleri çek. Güç düğmesine 10-15 defa falan basılı tut bırak bakalım. Sonra çalıştırmayı dene, bu yöntem işe yarayabiliyor bazen. Bu arada umarım ekran kartının iyi oturduğundan eminsindir.

Tekrar format atmayı deneyin.
Dostum görüntü gelse format atıcam da görüntü yok.
Ekran kartı sağlam onda bir problem yoktu. Ben yeni eve taşındığım için monitörümü getirmemiştim. HDMI ile tv’de kullanıyordum pc’yi. Görüntü gitmeden öncede format atarken çözünürlük hataları verip format yarım kalıyordu. En sonuncuda format bittikten sonra hata verdi hiç görüntü gelmedi.

Ben BIOS sonrası yok sandım... O zaman sorun var diğer arkadaşın önerilerini uygulayın.

İso dosyasını microsoft harici bir siteden indirdiysen içerisine virüs koyabiliyorlar. Eğer öyleyse geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…