Format sonrası GPU Watt kullanımı artışı

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Formattan sonra Bannerlord'a girdim ve normalde 249-255 civarında takılan watt değeri şimdi 265'e falan çıkıyor. En son driverları her şeyi yükledim. Bir sıkıntı yaratır mı bu?

Neden yaratsın?

Hep 248 Max alıyordu böyle olunca sormak istedim Windows 11'i yeniden kurdum siteden ondan da olabilir bilgisayarcının flash belleğinden kurmuştuk garip hatalar veriyordu.

Formattan sonra Bannerlord'a girdim ve normalde 249-255 civarında takılan watt değeri şimdi 265'e falan çıkıyor. En son driverları her şeyi yükledim. Bir sıkıntı yaratır mı bu?

Değerler normal tırsılacak bir olay yok 249-255 gözükür ama arada sizin gözünüz fark etmeden 265'lere çıkmıştır o.

Değerler normal tırsılacak bir olay yok 249-255 gözükür ama arada sizin gözünüz fark etmeden 265'lere çıkmıştır o.

Yok benim benchmark kanalım var oradan da baktım hep 248-255 Max alıyor ondan merak ettim sıkıntı olmayacağını bende tahmin ediyorum ama sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…