Arkadaşlar merhaba, laptopuma bir format attım sonrasında işte Windows updden güncellemeleri yükledim GeForce expden de driveri yükledim.
Driver yüklenmeden önce kart kullanılıyordu fakat driver yükledikten sonra kart kullanımda olarak gözüküyor fakat oyun açınca kullanmıyor.
NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performanslı grafik sürücüsünü seçince oyun açılıyor beyaz ekranda kalıyor. Fakat Intel UHD ile normal şekilde açılıyor.
Mevcut driver'ı sil ve manuel olarak Nvidia sayfasından tekrardan indirerek kur. Ayrıca bütün sürücülerinin yüklendiğinden emin ol. Eksik bir chipset driver'ı dahi sorun yapabilir.
Mevcut Driver'ı sil ve manuel olarak NVIDIA sayfasından tekrardan indirerek kur. Ayrıca bütün sürücülerinin yüklendiğinden emin ol. Eksik bir chipset Driver'ı dahi sorun yapabilir.
Kullanmış olduğun laptop markasının kendine ait otomatik sürücü denetleyen bir uygulaması vardır illa ki. Ör: Asus kullanıyorsan "Live Update" veya Lenovo kullanıyorsan da "vantage" vb programları vardır.
Bu tür programlar ya browser aracılığı ile yada yüklenerek kullanılır. Böylelikle bilgisayarının model ve seri numarasına göre doğru sürücüleri indirip kurulum yapar.
Kullanmış olduğun laptop markasının kendine ait otomatik sürücü denetleyen bir uygulaması vardır illaki. Ör: ASUS kullanıyorsan "Live Update" veya Lenovo kullanıyorsan da "vantage" vb programları vardır.
Bu tür programlar ya browser aracılığı ile ya da yüklenerek kullanılır. Böylelikle bilgisayarının model ve seri numarasına göre doğru sürücüleri indirip kurulum yapar.
Tam model yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Veya aşağıda ki linkten Acer'in resmi sayfasından kullandığın modeme göre manuel olarak sürücülerini indirebilirsin.
Tam model yazarsan yardımcı olmaya çalışırım. Veya aşağıda ki linkten Acer'in resmi sayfasından kullandığın modeme göre manuel olarak sürücülerini indirebilirsin.
Model numarana göre Acer Care Center indirebilirsin. Bana vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda indirebileceğin yer mevcut. Ekte ki resimde görebilirsin. Format sonrası temiz kurulum için öneririm.
Model numarana göre Acer Care Center indirebilirsin. Bana vermiş olduğun bilgiler doğrultusunda indirebileceğin yer mevcut. Ekte ki resimde görebilirsin. Format sonrası temiz kurulum için öneririm. Eki Görüntüle 1303225
Çok teşekkür ediyorum, indirip kontrol edince güncelsiniz diyordu bende yeni bir format atıp uygulama üzerinden temiz kurulum yapmayı deneyeceğim.
Hocam formatlamayı denedim formatlayıp inidrim hiçbir şey yokken kontrol et diyorum yine güncelsiniz yazıyor