Format sonrası hangi programlar kurulmalı?

XqueeZe.

Centipat
Daha fazla  
İlk öncelikle kendim bildiğim programları kurdum. Başka önerdiğiniz programlar varsa buyurun.
Şu an kurduğum programlarım:
  • VLC
  • IDM
  • Discord
  • Photoscape
  • IObit
  • Malware Fighter
  • Wise Care 365 Pro

Son düzenleyen: Moderatör:

Yakın bir zamanda bu konu ile ilgili bir rehber hazırlamıştım. İsterseniz bakabilirsiniz.

Kurulacak programlar bilgisayari hangi amacla kullanacagina bagli bana gore abi. Ben bu soylediklerinin hicbirini kurmadim cunku sadece oyun amacli kullaniyorum, driver booster kurup tum suruculeri guncelledim sonra direk sildim cok agirlastirir iobit vb turleri.. Antivirus olarakda Win defender yeterli bana

-Driverlar ve Windows güncelleştirmeleri
-VLC
-7Zip
-Firefox

Gayet yeterli bence. Geriye kalan bütün programlar her kullanıcı için değişir ama her kullanıcının bu programları kurması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca Photoscape yerine GIMP, fazla torrent indiriyorsan Transmission öneririm. Ayrıca kurduğun güvenlik programları hiçbir işe yaramaz. Eğer bilinçli bir kullanıcı isen Windows Security yeter de artar bile.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı