Format sonrası hangi sürücüler kurulmalı?

Daha fazla  
Hangi driverları kullanacağımı bilmiyorum, PC'yi sıfırlamıstım. BIOS'u yaptım, ekran kartını da... Yardımcı olabılır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ses sürücüleri, Ethernet portu sürücüleri, anakart sürücüleri.
Driver Booster uygulamasını kurun o her şeyi halleder.
DriverBooster kullanmayın!
Saçma sapan driver kuruyor. Sonra her şey halloluyor ama PC bozuluyor.

Ses sürücüleri, Ethernet portu sürücüleri, anakart sürücüleri.

Driverbooster kullanmayın!
Saçma sapan driver kuruyor. Sonra her şey halloluyor ama PC bozuluyor.

Gayet bana yardımcı oluyor format attığımda her zaman ilk işim onu kurmak.
Hangi driverları kullanacağımı bilmiyorum, PC'yi sıfırlamıstım. BIOS'u yaptım, ekran kartını da... Yardımcı olabılır mısınız?

Yinede sizin fikriniz.

Hiçbir şekilde Driver Booster vb progrmalar kullanmayın! Etrafta bas bas bağırıyoruz. Gider GTX1650'ye 1050 sürücüsü kurar o. Siz windows Update'yi çalıştırın. Bulduklarını yükler, siz sadece chipset ve ekran kartı sürücüsünü güncelleseniz yeter.

Hiçbir şekilde Driver Booster vb progrmalar kullanmayın! Etrafta bas bas bağırıyoruz. Gider GTX1650'ye 1050 sürücüsü kurar o. Siz Windows Update'yi çalıştırın. Bulduklarını yükler, siz sadece chipset ve ekran kartı sürücüsünü güncelleseniz yeter.

(Ses) sürücüleri için kurulur zaten ekran kartını kendi sitesinden kurmayan varsa geçmiş olsun.

(Ses) sürücüleri için kurulur zaten ekran kartını kendi sitesinden kurmayan varsa geçmiş olsun.

Ses sürücüleri vs yine kendi sitesinden. Şahsen böyle Driver Booster vs kullanılmasını asla önermem. Çünkü en garantisi kendi bildiğin işi yapmaktır, başkasına yaptırmak değil. Forumda yüzlerce Driver Booster yüzünden kahrolmuş insan varken ben bunu öneremem. Ha sen kullanmışsındır sıkıntı çıkmamıştır. Kullanmaya devam edebilirsin ama ben yine de tavsiye etmem.

Ses sürücüleri vs yine kendi sitesinden. Şahsen böyle Driver Booster vs kullanılmasını asla önermem. Çünkü en garantisi kendi bildiğin işi yapmaktır, başkasına yaptırmak değil. Forumda yüzlerce Driver Booster yüzünden kahrolmuş insan varken ben bunu öneremem. Ha sen kullanmışsındır sıkıntı çıkmamıştır. Kullanmaya devam edebilirsin ama ben yine de tavsiye etmem.

Ben dahil çoğu arkadaşlarım kullanıyor bir sorun yaratmadığı için yazdım Yine'de 1 kişi bile Driver Booster yüzünden sıkıntı yaşadıysa yorumu düzeltiyorum.

Hiçbir şekilde Driver Booster vb progrmalar kullanmayın! Etrafta bas bas bağırıyoruz. Gider GTX1650'ye 1050 sürücüsü kurar o. Siz windows Update'yi çalıştırın. Bulduklarını yükler, siz sadece chipset ve ekran kartı sürücüsünü güncelleseniz yeter.
chipseti nereden yukleyebılırım?(i3 9100f)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı