tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #1 Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı?
Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı?
lieys Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 1.594 Makaleler 1 Çözümler 1 10 Mart 2025 #2 tahakivircik dedi: Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update her şeyi yüklüyor diye biliyorum.
tahakivircik dedi: Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Windows Update her şeyi yüklüyor diye biliyorum.
G GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.805 Makaleler 5 Çözümler 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #3 tahakivircik dedi: Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten Windows Update gerekli sürücüleri yüklüyor. Ama güncellemeniz gereken sürücüler de bulunmakta. Chipset Ses kartı Ekran kartı BIOS
tahakivircik dedi: Formatı attım ekran kartını güncelledim. İşlemci için anakart veya RAM için indirmem gereken bir şey var mı? Genişletmek için tıkla... Zaten Windows Update gerekli sürücüleri yüklüyor. Ama güncellemeniz gereken sürücüler de bulunmakta. Chipset Ses kartı Ekran kartı BIOS
tahakivircik Hectopat Katılım 16 Eylül 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2025 #4 GeForce GTX 1060 dedi: Zaten Windows Update gerekli sürücüleri yüklüyor. Ama güncellemeniz gereken sürücüler de bulunmakta. Chipset Ses kartı. Ekran kartı. BIOS Genişletmek için tıkla... i5 12400F var anakartta BIOSTAR H610MH ne yüklemem lazım.
GeForce GTX 1060 dedi: Zaten Windows Update gerekli sürücüleri yüklüyor. Ama güncellemeniz gereken sürücüler de bulunmakta. Chipset Ses kartı. Ekran kartı. BIOS Genişletmek için tıkla... i5 12400F var anakartta BIOSTAR H610MH ne yüklemem lazım.