Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 2 Mart 2018 #11 Mahmut1458 dedi: Format fs=ntfs quick komutundan sonra yanlışlıkla HDD'nin bağlantısını kestim şuan da PC HDD'yi görmüyor. Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok acelecisiniz. Tahmin edip altına dipnot düşmeliydim... @Thamade arkadaşımızın dediği ekrandan bir resim daha paylaşır mısınız?
Mahmut1458 dedi: Format fs=ntfs quick komutundan sonra yanlışlıkla HDD'nin bağlantısını kestim şuan da PC HDD'yi görmüyor. Ne yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Gerçekten çok acelecisiniz. Tahmin edip altına dipnot düşmeliydim... @Thamade arkadaşımızın dediği ekrandan bir resim daha paylaşır mısınız?
M Mahmut1458 Hectopat Katılım 17 Temmuz 2015 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2018 #12 Wheeler Man dedi: Gerçekten çok acelecisiniz. Tahmin edip altına dipnot düşmeliydim... @Thamade arkadaşımızın dediği ekrandan bir resim daha paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıklanın altını çizmek isterim Disk yönetimi ekranından "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneğiyle hallettim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Wheeler Man dedi: Gerçekten çok acelecisiniz. Tahmin edip altına dipnot düşmeliydim... @Thamade arkadaşımızın dediği ekrandan bir resim daha paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yanlışlıklanın altını çizmek isterim Disk yönetimi ekranından "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneğiyle hallettim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Wheeler Man Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Aralık 2014 Mesajlar 4.213 Makaleler 3 Çözümler 48 2 Mart 2018 #13 Mahmut1458 dedi: Yanlışlıklanın altını çizmek isterim Disk yönetimi ekranından "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneğiyle hallettim. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Demek ki format bitince bağlantıyı koparmışsınız. Şanslısınız. Ardından "assign" komutunu girseydiniz zaten otomatik harf atayacaktı.
Mahmut1458 dedi: Yanlışlıklanın altını çizmek isterim Disk yönetimi ekranından "Sürücü Harfi ve Yolu Değiştir" seçeneğiyle hallettim. Yardımlarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Demek ki format bitince bağlantıyı koparmışsınız. Şanslısınız. Ardından "assign" komutunu girseydiniz zaten otomatik harf atayacaktı.