M metehan2251 Hectopat Katılım 14 Ekim 2014 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2015 #1 Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım ssdye sistemi kurma aşamasında direk ssdyi seçip kurdum. Bilgisayar ne güzel açıldı ssd c'ye kuruldu hdd d olucaktı ama bilgidayarıma girdiğimde sadece c vardı. Neden hdd yoktu nerde hata yaptım acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2015
Arkadaşlar bugün yeni sistem topladım ssdye sistemi kurma aşamasında direk ssdyi seçip kurdum. Bilgisayar ne güzel açıldı ssd c'ye kuruldu hdd d olucaktı ama bilgidayarıma girdiğimde sadece c vardı. Neden hdd yoktu nerde hata yaptım acaba?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 8 Haziran 2015 #2 Diski kurulum esnasında biçimlendirmedin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Diski kurulum esnasında biçimlendirmedin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et