TheAny Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 9.096 Makaleler 14 Çözümler 128 Yer Dubai 1 Temmuz 2021 #11 Pozitive dedi: Masa üstü kullanıyorum anakart Genişletmek için tıkla... Anakartınızda UEFI desteği yok. HDD kablolarını baştan kontrol eder misiniz? Takılı SATA slotunu değiştirip bir deneme yapın.
Pozitive dedi: Masa üstü kullanıyorum anakart Genişletmek için tıkla... Anakartınızda UEFI desteği yok. HDD kablolarını baştan kontrol eder misiniz? Takılı SATA slotunu değiştirip bir deneme yapın.
Pozitive Zeptopat Katılım 1 Temmuz 2021 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #12 _fatih_kartal_ dedi: O zaman donanımsal olarak zarar görmüş olabilir başka cihaza bağlama şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Farklı HDD takıyorum ama maalesef onu da okumuyor farklı Power'de taktım ama maalesef işe yaramadı Anakartan BIOS'u resetleyince düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim Anakartan BIOS'u resetleyince düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim Son düzenleme: 1 Temmuz 2021
_fatih_kartal_ dedi: O zaman donanımsal olarak zarar görmüş olabilir başka cihaza bağlama şansınız var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Farklı HDD takıyorum ama maalesef onu da okumuyor farklı Power'de taktım ama maalesef işe yaramadı Anakartan BIOS'u resetleyince düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim Anakartan BIOS'u resetleyince düzeldi yardımlarınız için teşekkür ederim