Arkadaşlar bilgisayarıma format atım ve GTA san indirdim çok kasıyor sebebi ne olabilir?
i5 2300 işlemci GT430 2 GB ekran kartı 8 GB RAM.
Ne yapmam gerekir.
Arkadaşlar bilgisayarıma format atım ve GTA san indirdim çok kasıyor sebebi ne olabilir?
i5 2300 işlemci GT430 2 GB ekran kartı 8 GB RAM.
Ne yapmam gerekir.
Hocam oyun korsan ise belki ondan kaynaklı da olabiliyor. Bu arada korsana destek yok o yüzden ona yardım edemeyiz. Bir de sadece bu oyunda mı kaynaklanıyor ? Yoksa direk işletim sisteminde de mi böyle.
Hocam oyun korsan ise belki ondan kaynaklı da olabiliyor. Bu arada korsana destek yok o yüzden ona yardım edemeyiz. Bir de sadece bu oyunda mı kaynaklanıyor ? Yoksa direk işletim sisteminde de mi böyle.
Hocam az önce gene böyle bir kişi gördüm. Bilmiyor olabilirsiniz belki ama şu Driver Booster'ı kullanmayın kullandırtmayın. İki de bir yanlış Driver yükleyip sistemi haşat ediyor. Bilmyorsanız şu şeyleri önermeyin.
Hocam pek emin değilim ama bir daha format atmanız belki sorunu çözebilir. Bir de sisteminiz için çok daha uygun olan bir işletim sistemini seçin. Sizin sistem için max Windows 8.1 iyi olacaktır. Ondan sonra çok yavaş olacaktır elbet.