C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.161 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #1 Fareyi hareket ettirince sağa sola gidiyor çok hızlı ne yapacağım?
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 7 Mart 2022 #2 Calwssia dedi: Fareyi hareket ettirince sağa sola gidiyor çok hızlı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Farenizin hassasiyet ayarlarından düzeltebilirsiniz. Artı 2 Eksi
Calwssia dedi: Fareyi hareket ettirince sağa sola gidiyor çok hızlı ne yapacağım? Genişletmek için tıkla... Farenizin hassasiyet ayarlarından düzeltebilirsiniz.
Preaks Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 1.014 Makaleler 5 Çözümler 5 7 Mart 2022 #3 Ayarlar-Fare Ayarları-İmleç Hızı Ayarı sizin önünüze çıkacaktır. Çıkmaz ise Bluetooth ve cihazlar kısmından bulabilirsiniz, veya arama kısmına Fare Ayarları yazın yine önünüze çıkacaktır. Artı 0 Eksi
Ayarlar-Fare Ayarları-İmleç Hızı Ayarı sizin önünüze çıkacaktır. Çıkmaz ise Bluetooth ve cihazlar kısmından bulabilirsiniz, veya arama kısmına Fare Ayarları yazın yine önünüze çıkacaktır.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 7 Mart 2022 #4 @Calwssia durum nedir hocam? Sorununuz çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS C Calwssia Hectopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.161 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2022 #5 Webcam kullanan insan dedi: @Calwssia durum nedir hocam? Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an normalde bilmiyorum tak çıkar yaptım fareyi düzeldi gibi inşallah. Son düzenleyen: Moderatör: 7 Mart 2022 Artı 0 Eksi
Webcam kullanan insan dedi: @Calwssia durum nedir hocam? Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Şu an normalde bilmiyorum tak çıkar yaptım fareyi düzeldi gibi inşallah.