Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #1 Bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanmıyor tanımlanamayan ağ olarak kalıyor nasıl çözerim?
Bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanmıyor tanımlanamayan ağ olarak kalıyor nasıl çözerim?
GTX 1060 6GB Hectopat Katılım 23 Mayıs 2022 Mesajlar 1.210 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #2 Driver kurulu mu?
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #3 Quessa dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanmıyor tanımlanamayan ağ olarak kalıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Laptop mu? founderkral dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Profiline baktım değil galiba.
Quessa dedi: Bilgisayarıma format attıktan sonra internete bağlanmıyor tanımlanamayan ağ olarak kalıyor nasıl çözerim? Genişletmek için tıkla... Laptop mu? founderkral dedi: Laptop mu? Genişletmek için tıkla... Profiline baktım değil galiba.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #4 GTX 1060 6GB dedi: Driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. founderkral dedi: Laptop mu? Profiline baktım değil galiba. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
GTX 1060 6GB dedi: Driver kurulu mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. founderkral dedi: Laptop mu? Profiline baktım değil galiba. Genişletmek için tıkla... Masaüstü.
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #5 Quessa dedi: Bilmiyorum. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Wi fi kartından mı bağlanıyorsunuz yoksa ethernet mı?
Quessa dedi: Bilmiyorum. Masaüstü. Genişletmek için tıkla... Wi fi kartından mı bağlanıyorsunuz yoksa ethernet mı?
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #6 founderkral dedi: Wi fi kartından mı bağlanıyorsunuz yoksa ethernet mı? Genişletmek için tıkla... Ethernet
founderkral dedi: Wi fi kartından mı bağlanıyorsunuz yoksa ethernet mı? Genişletmek için tıkla... Ethernet
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #7 Quessa dedi: Ethernet Genişletmek için tıkla... Profilinizdeki sistem değil mi? Aygıt yöneticisinden ethernet i bulun ve güncelleştirmesine bakın.
Quessa dedi: Ethernet Genişletmek için tıkla... Profilinizdeki sistem değil mi? Aygıt yöneticisinden ethernet i bulun ve güncelleştirmesine bakın.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #8 founderkral dedi: Profilinizdeki sistem değil mi? Aygıt yöneticisinden ethernet i bulun ve güncelleştirmesine bakın. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlı değilken yapsam birşey olurmu?
founderkral dedi: Profilinizdeki sistem değil mi? Aygıt yöneticisinden ethernet i bulun ve güncelleştirmesine bakın. Genişletmek için tıkla... İnternet bağlı değilken yapsam birşey olurmu?
founderkral Hectopat Katılım 5 Ağustos 2023 Mesajlar 1.934 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #9 Quessa dedi: İnternet bağlı değilken yapsam birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olmanız lazım ben bunu unuttum. telefonunuzun interneti varsa USB ile internete bağlayabiliyorsunuz. Bir deneyin.
Quessa dedi: İnternet bağlı değilken yapsam birşey olurmu? Genişletmek için tıkla... İnternete bağlı olmanız lazım ben bunu unuttum. telefonunuzun interneti varsa USB ile internete bağlayabiliyorsunuz. Bir deneyin.
Quessa Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 1.230 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #10 founderkral dedi: İnternete bağlı olmanız lazım ben bunu unuttum. telefonunuzun interneti varsa USB ile internete bağlayabiliyorsunuz. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisi
founderkral dedi: İnternete bağlı olmanız lazım ben bunu unuttum. telefonunuzun interneti varsa USB ile internete bağlayabiliyorsunuz. Bir deneyin. Genişletmek için tıkla... Hangisi