Format sonrası internet hızı düştü

uyumaz53

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Merhabalar, bilgisayarım üst üstte birkaç defa reset yeyince format atma kararı aldım. Elimde hızlıdır 10 dk içersinde format gerçekleşti. Format öncesi dowload hızım 15-20 Mbit arası değişiyordu, format sonrası 3 Mbit geçemiyorum. Tüm driverlarım güncel ve kurulu, modem resetlemeleri, flush DNS'ler denendi, 3 farklı modemden deneme yaptım; sürekli kullandığım >3MBit, 2. >5MBit, 3. >6MBit aşamadı. Farklılık gösterip daha yüksek hızları gördüm ama rutinim olan 15-20 Mbit arasını göremiyorum. Servis sağlayıcım TurkNet ile iletişime geçtim ama 15-20 dk arasında değişmiş bir durum ve tam ben format atarken bir sorun oluştuğunu da sanmıyorum. Saatlerimi harcıyorum fakat çözümsüz kalırsam ikinci bir format deneyeceğim.

Şimdiden teşekkür ederim.

Telefondan, yahut evde başka bir bilgisayar varsa ondan hız testi yapmayı deneyin. Normal hızlar çıkarsa dediğiniz gibi formatı tekrar atabilirsiniz. Lakin ben PC'den kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı