Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #1 Format attım ama netim güncelleştirmeleri yaptıktan sonra yavaşladı ve dosyaları hareket ettirin ve masaüstünde görüntü donarak hareket ediyor.
Format attım ama netim güncelleştirmeleri yaptıktan sonra yavaşladı ve dosyaları hareket ettirin ve masaüstünde görüntü donarak hareket ediyor.
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #2 Grafik birimi ve internet bağdaştırıcısı sürücülerini kurdunuz mu?
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #3 denizxs dedi: Grafik birimi ve internet bağdaştırıcısı sürücülerini güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Windows güncelleştirme lerini yaptım
denizxs dedi: Grafik birimi ve internet bağdaştırıcısı sürücülerini güncellediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece Windows güncelleştirme lerini yaptım
4 416274 Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 3.886 Makaleler 2 Çözümler 22 Yer İstanbul 7 Mayıs 2022 #4 Kurabiye Canavari dedi: Hayır sadece Windows güncelleştirme lerini yaptım Genişletmek için tıkla... Dediklerimi manuel olarak güncelleyin, herhangi bir program kullanmayın. (Driver Booster vb.)
Kurabiye Canavari dedi: Hayır sadece Windows güncelleştirme lerini yaptım Genişletmek için tıkla... Dediklerimi manuel olarak güncelleyin, herhangi bir program kullanmayın. (Driver Booster vb.)
Kurabiye Canavari Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 1.113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 denizxs dedi: Dediklerimi manuel olarak güncelleyin, herhangi bir program kullanmayın. (Driver Booster vb.) Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkür ediyorum.
denizxs dedi: Dediklerimi manuel olarak güncelleyin, herhangi bir program kullanmayın. (Driver Booster vb.) Genişletmek için tıkla... Tamam deneyeceğim teşekkür ediyorum.