J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #1 Format attım hizmetlerde ağ ile ilgili olan şeyleri açamıyorum. Bundan dolayı mıdır? SFC scannow yapıyorum şu anda nasıl düzeltirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Format attım hizmetlerde ağ ile ilgili olan şeyleri açamıyorum. Bundan dolayı mıdır? SFC scannow yapıyorum şu anda nasıl düzeltirim?
Yilmaz04 Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.010 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Maltepe, İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #2 Ağ kartı sürücünüzü yüklediniz mi? Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #3 Windows'ta Wi-Fi bağlantısı sorunlarını düzeltin - Microsoft Desteği Windows'ta ağ bağlantısı sorunlarını gidermek için deneyebileceğiniz farklı yöntemler hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com Artı 0 Eksi
Windows'ta Wi-Fi bağlantısı sorunlarını düzeltin - Microsoft Desteği Windows'ta ağ bağlantısı sorunlarını gidermek için deneyebileceğiniz farklı yöntemler hakkında bilgi edinin. support.microsoft.com
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #4 Jextra dedi: Format attım hizmetlerde ağ ile ilgili olan şeyleri açamıyorum. Bundan dolayı mıdır? SFC scannow yapıyorum şu anda nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Ağ kartı driverını yükle. Artı 0 Eksi
Jextra dedi: Format attım hizmetlerde ağ ile ilgili olan şeyleri açamıyorum. Bundan dolayı mıdır? SFC scannow yapıyorum şu anda nasıl düzeltirim? Genişletmek için tıkla... Ağ kartı driverını yükle.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 30 Mayıs 2021 #5 Sürücüleri telefondan indir, bilgisayara at sonra kur. Artı 0 Eksi
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #6 Wmir dedi: Sürücüleri telefondan indir, bilgisayara at sonra kur. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü güncellenebilir, indirilebilir. Artı 0 Eksi
Wmir dedi: Sürücüleri telefondan indir, bilgisayara at sonra kur. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü güncellenebilir, indirilebilir.
Wmir Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.260 Çözümler 13 30 Mayıs 2021 #7 xDarkLyne dedi: Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü güncellenebilir, indirilebilir. Genişletmek için tıkla... İnternet olmadan nasıl indirecek acaba? Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Aygıt yöneticisi üzerinden sürücü güncellenebilir, indirilebilir. Genişletmek için tıkla... İnternet olmadan nasıl indirecek acaba?
xDarkLyne Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.792 Makaleler 14 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım, Güvenlik 30 Mayıs 2021 #8 Wmir dedi: İnternet olmadan nasıl indirecek acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kendisi yapıyor. Mesela Windows'a güncelleme yapıyorsun yeniden başlatarak. İnternet olmuyor. Cahil olduğunuz konulara mesaj yazmayın. Artı 0 Eksi
Wmir dedi: İnternet olmadan nasıl indirecek acaba? Genişletmek için tıkla... Windows kendisi yapıyor. Mesela Windows'a güncelleme yapıyorsun yeniden başlatarak. İnternet olmuyor. Cahil olduğunuz konulara mesaj yazmayın.
1 1372653 Decipat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 2.200 Makaleler 5 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #9 xDarkLyne dedi: Windows kendisi yapıyor. Mesela Windows'a güncelleme yapıyorsun yeniden başlatarak. İnternet olmuyor. Cahil olduğunuz konulara mesaj yazmayın. Genişletmek için tıkla... Ha? Aygıt yöneticisi internet olmadan driverları arayamaz, diğer adamın dediği doğru. Artı 0 Eksi
xDarkLyne dedi: Windows kendisi yapıyor. Mesela Windows'a güncelleme yapıyorsun yeniden başlatarak. İnternet olmuyor. Cahil olduğunuz konulara mesaj yazmayın. Genişletmek için tıkla... Ha? Aygıt yöneticisi internet olmadan driverları arayamaz, diğer adamın dediği doğru.
KS KS J Jextra Decapat Katılım 5 Ocak 2021 Mesajlar 200 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #10 Windows'u flashtan kursam düzelir mi? Artı 0 Eksi