kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 12 Eylül 2021 #1 Bilgisayarıma 2 buçuk saat evvel format attım. Bilgisayar açıldığında internet yoktu. Çok şey denememe rağmen hâlâ internet yok. Ethernet kablosunu tanımıyor. Sürücüyle alakalı olabilir fakat tam bilmiyorum.
Bilgisayarıma 2 buçuk saat evvel format attım. Bilgisayar açıldığında internet yoktu. Çok şey denememe rağmen hâlâ internet yok. Ethernet kablosunu tanımıyor. Sürücüyle alakalı olabilir fakat tam bilmiyorum.
Çözüm Dümdüz 12 Eylül 2021 kade dedi: Tamam da, internet olmadan bunu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin.
kade dedi: Tamam da, internet olmadan bunu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin.
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.431 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 12 Eylül 2021 #11 kade dedi: Tamam da, internet olmadan bunu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin. Artı 0 Eksi Çözüm
kade dedi: Tamam da, internet olmadan bunu nasıl indireceğim? Genişletmek için tıkla... Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin.
KS KS kade Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 2.423 Makaleler 2 Çözümler 19 12 Eylül 2021 #12 Dümdüz dedi: Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler. Artı 0 Eksi
Dümdüz dedi: Telefondan indirip kablo ile aktarabilirsin, USB'e de atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler.