Merhaba. Ben laptopa format attıktan sonra driverları yükledim ve synpatics touchpad driverını da kurdum. Ancak LoL'de a + soltık yapınca 1 kere tıklayınca gitmiyor. Fareyi sabit tutup 3 4 kere tıklamam gerekiyor X + soltık yapmayı da denedim ama olmuyor mesela GTA Vice City oynamayı denedim yürürken koşarken F tuşuna basıyorum yine arabaya binmiyor. 4 5 kere basmam gerekiyor veya mouse klavyeyi bırakıp sadece sabit durunca F ye basınca arabaya biniyor. Eskiden böyle olmuyordu. Acaba yanlış driver mı yükledim?(yanlış sürüm)
Synpatics touchpad driver.
Easy driver denedim.
Driver Booster denedim.
Şimdiden yardımınız için teşekkür ediyorum umarım çözebiliriz.
Hocam üçüncü taraf uygulama kullanılmasını tavsiye etmiyoruz, format sonrası Windows Update doğru sürücüleri kendi yüklüyor zaten. Elle kurmanıza gerek kalmaması lazım, özellikle dizüstü cihazlarda.
1- İlgili sürücüleri kaldırın,
2- Sürücü yükleyen tüm programları silin,
3- Cihazı yeniden başlatın ve Windows Update üzerinden güncelleştirmeyi deneyin.
Hocam üçüncü taraf uygulama kullanılmasını tavsiye etmiyoruz, format sonrası Windows Update doğru sürücüleri kendi yüklüyor zaten. Elle kurmanıza gerek kalmaması lazım, özellikle dizüstü cihazlarda.
1- İlgili sürücüleri kaldırın,
2- Sürücü yükleyen tüm programları silin,
3- Cihazı yeniden başlatın ve Windows Update üzerinden güncelleştirmeyi deneyin.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.