Bilgisayarım çok kasıyordu format lazımdı attım. %100 olduktan sonra sanırım C diskinde hata çıktı birkaç şey yazıyordu İngilizcem çok iyi değil ama anladım Repair falan diyordu. Ben de bekledim açılma yerine geldi hangi bölgedesiniz diyor seçemiyorum.
Bilgisayarım çok kasıyordu format lazımdı attım. %100 olduktan sonra sanırım C diskinde hata çıktı birkaç şey yazıyordu İngilizcem çok iyi değil ama anladım Repair falan diyordu. Ben de bekledim açılma yerine geldi hangi bölgedesiniz diyor seçemiyorum.
Sıfırlama;
Windows dışında her şeyi siler ve sadece Windows'u bırakır. Ve tüm oturumları kapatır.
Format diye kakalar ve çok sağlıksızdır. Sıfırlamadan önceki güç planım bile duruyor...
Format;
Diski biçimlendirir (kurulum esnasında) ve sıfırdan Windows kurar.
Onun tek çözümü var yuvarlak kablolu klavye fare PS2 girişine takıp format atmanız gerekir anlamıyorsanız bilgisayar tamircisine götürün aynı sorun bende de olmuştu çünkü.
Pardon özür dilerim ama bilgisayar başta klavye çalışıyor BIOS'a falan giriliyor ama "bölge ile başlayalım. Bu doğru mu?" yazısı geldiğinde çalışmıyor.
Onu çözmenizin tek bir yolu var yukarıda dediğimi yapın aynı sorun bende de oldu neyse yine de sizin için bir tecrübe oldu bir daha sıfırlama yapmayın işte.
Onu çözmenizin tek bir yolu var yukarıda dediğimi yapın aynı sorun bende de oldu neyse yine de sizin için bir tecrübe oldu bir daha sıfırlama yapmayın işte.