MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 5 Eylül 2015 #11 Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin.
G GATEAM Megapat Katılım 1 Nisan 2015 Mesajlar 163 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2015 #12 MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Setup.exe'den kurdum. Ama hala mikrofonum çalışmıyor. Skype'den arkadaşıma sesim gitmiyor kameramın mikrofonu var fakat çok kötü bir mikrofon. Başka çözümünüz var mı? MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümünüz var mı efendim? Sorunum hala devam ediyor. Hala mikrofonum çalışmıyor. MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum......
MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Setup.exe'den kurdum. Ama hala mikrofonum çalışmıyor. Skype'den arkadaşıma sesim gitmiyor kameramın mikrofonu var fakat çok kötü bir mikrofon. Başka çözümünüz var mı? MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Başka bir çözümünüz var mı efendim? Sorunum hala devam ediyor. Hala mikrofonum çalışmıyor. MF dedi: Setup.exe olması lazım. Ya da var olan dosyaları belirtin. Genişletmek için tıkla... Cevap bekliyorum......
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Eylül 2015 #13 TeamViewer ID şifre ?