Format sonrası kurduğunuz programlar

Evet gidip Steam'de bulduğum bütün hentai oyunları aldım ve oynadım.

İfadeler: YFK
Codec paketleri K-Lite'ın tekeline düşmüştü iyice, CCCP'yi denemedim ama iyi bir alternatif gibi duruyor. En son 2015 yılında güncellenmiş, matroska odaklıymış ama içinde diğer gerekli codec'leri de barındırıyormuş. Sovyetlerle olan ilgisi ise sadece şakadan ibaretmiş Deneyimlerinizi merak ediyorum, K-Lite'a kıyasen.

@397444 ben genelde Anime çevirisiyle uğraşıyorum. ".ASS" formatlı alt yazıları da en iyi CCCP çözüyor. Bence K-Lite'dan daha iyi.

Formattan sonra ne yaptığımı da söyleyeyim ayrıca:

Sürücüleri ISO'ya entegre ettiğimden sürücü kurma derdim yok en başta
Kurulacak programları da ISO'ya otomatik kurulacak şekilde eklediğimden (Chrome, 7z, K-Lite CP) ilk etapta program kurma derdim de yok
Tabii Windows Update güncellemeleri de entegreli, o yüzden güncelleştirme derdim de yok

Hoşuma giden müzikler ve resimleri de formattan sonra bilgisayara otomatik atması için ISO'ya katılımsız kurulum olarak entegre ettim, katılımsız kurulumu da dosya türüne göre Resimler ve Müzikler klasörüne kopyalacak şekilde ayarladım.

Her işi otomatiğe bağladım kısacası

Formattan sonra duruma göre ilaveten şu programları kuruyorum:
  • Microsoft Office 2010
  • Kaspersky Security Cloud Free
  • HiBit Uninstaller
  • Zoom
  • WhatsApp
  • VirtualBox.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…