Format Sonrası Kurulacak Program Tavsiyeleri

Driver booster bilgisayarın bütün driverlerini yüklüyor
Advanced system are c7
En güveniliri Bu
Driver Booster eski bilgisayarımda ekran kartımın driver'ını yanlış yüklemişti. Zor kurtardım. Advanced SystemCare zaten tavisye edilmiyor. İkisi de IOBit'in programları, tavsiyem IOBit'ten uzak durmanız.

10 yıldır antivirüs denen virüs temizlemekten çok bilgisayarın performansını tüketen programları uzun süre sistemimde kullanmıyorum. Kullandığımda en fazla 1 kere taratıp anında geri siliyorum. Sisteminizi hiçbir antivirüs programına emanet etmeyin. Bilinçli kullanırsanız antivirüs program kullanmanıza gerek kalmaz.

O tür otomatik driver kurma programları yerine kendi driverlarınızı kendiniz kurun. Daha iyi :)
@CJack60 Kaspersky hiçbir zaman sistemimi yavaşlatmadı. O programlar yeri geldiğinde hayat kurtarıyor. Otomatik driver kurma programlarından daha iyidir :D
Edit: Arkadaş driverlarını kurmuş. Bana diyecek bir şey kalmadı.

Zaten driverleri araştırıp kendim yükledim teşekkürler

Bir daha format attım ve kendim sürücüleri kurdum antivirüs olarak kapersky kullanıyorum

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı