Logu inceledim.
Bugcheck (mavi ekran) öncesinde Intel AX201 Wi-Fi kartı ve birkaç adet kritik Intel bileşeni ile alakalı uyarılar var. MEMORY_MANAGEMENT hatasından önce gelen uyarılar AX201 Wi-Fi kartını işaret ediyor.
Verdiğim linkten AX201 kartınızın sürücüsünü indirebilirsiniz.
Bunların bir tanesi Intel dynamic Processor participant. Aşağıda donanım kimliği yer alıyor.
Hardware ID: PCI\VEN_8086&DEV_461D
Bir diğeri ise Intel(R) peg62.
Hardware ID:PCI\VEN_8086&DEV_463D
Peg, PCI Express Graphics anlamına gelmekte. Bu terim ise genel olarak harici (discrete) ekran kartlarına bir referanstır.
Intel'in kaynağı harici ekran kartı dediği için laptopunuzdaki harici ekran kartına yönelik işlem yapalım.
Cihazınızın modelini döküm üzerinden Excalibur G770 olarak görüntüledim, doğru mudur?
Doğruysa verdiğim linkleri kullanarak önce sistemde kurulu olan ekran kartı sürücünüzü kaldıralım. Sonrasında 572.83 sürüm numaralı NVIDIA sürücüsünü kuralım.
Dipnot:
DDU'yu güvenli mod üzerinden çalıştırmayınız. Siyah ekranda kalma ve çıkamama ihtimali söz konusudur.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...