TMS
Decapat
Sisteme virüs bulaştıktan sonra format atayım dedim sonra da böyle bir hata ile karşılaştım ve PC açılması için sürekli BIOS'a girip çıkmam gerekiyor aksi halde mavi ekranla karşılaşıyorum. Mavi ekran hatası da winload.exe ve 0xc00000e. @Recep Baltaş'ın 2013 senesinde çektiği bir video ile düzeltmeye çalıştım fakat orada da harf atarken disk 2'ye harf atayabilirken disk 1'e harf atayamıyorum. Bu sebepten mi bilmiyorum ama düzelmedi. Tekrardan format atmadan düzeltebilir miyim bunu?
Edit: Minidump dosyası mevcut değil. Herhangi bir CCleaner tarzı program da yüklü değil fakat; Windows'ta minidump dosyası oluşmuyor.
Edit2: BIOS'ta sadece Windows yüklü olmayan 860 EVO'yu görüyor. Halbuki ben 970 EVO'ya kurmuştum sorun buradan da kaynaklanıyor olabilir mi?
Edit: Minidump dosyası mevcut değil. Herhangi bir CCleaner tarzı program da yüklü değil fakat; Windows'ta minidump dosyası oluşmuyor.
Edit2: BIOS'ta sadece Windows yüklü olmayan 860 EVO'yu görüyor. Halbuki ben 970 EVO'ya kurmuştum sorun buradan da kaynaklanıyor olabilir mi?
Dosya Ekleri
Son düzenleme: