musacn Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 3 6 Temmuz 2022 #1 PC'ye ekran kartı aldım yeni format attım ama mikrofon çalışmıyor her yolu denedim ama çalışmıyor. Kulaklıkta bir sorun yok ama mic çalışmıyor işte. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2022
PC'ye ekran kartı aldım yeni format attım ama mikrofon çalışmıyor her yolu denedim ama çalışmıyor. Kulaklıkta bir sorun yok ama mic çalışmıyor işte.
SOKAK_SANATI Kilopat Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1.514 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek ÖĞRETMEN, GÜVENLİK SİSTEMLERİ - BİLGİSAYAR TEKNİK SERVİS, VERİ GİRİŞ PERSONELİ 6 Temmuz 2022 #2 Sürücülerinizi yüklediniz mi? Kulaklığın mikrofonu bozuk olmasın. Telefona takıp mikrofon kısmını ses kaydı yapıyor mu bir bakın. Artı 0 Eksi
Sürücülerinizi yüklediniz mi? Kulaklığın mikrofonu bozuk olmasın. Telefona takıp mikrofon kısmını ses kaydı yapıyor mu bir bakın.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 6 Temmuz 2022 #3 Sürücüsünü yükleyin ve telefonda da deneyin yada başka bir cihazda. Artı 0 Eksi
KS KS musacn Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 3 6 Temmuz 2022 #4 517298 dedi: Sürücüsünü yükleyin ve telefonda da deneyin yada başka bir cihazda. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi bir sorun yok mikrafon gayet iyi çalışıyor. Sürücü derken tam olarak neyi indirmek gerekiyor. Artı 0 Eksi
517298 dedi: Sürücüsünü yükleyin ve telefonda da deneyin yada başka bir cihazda. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi bir sorun yok mikrafon gayet iyi çalışıyor. Sürücü derken tam olarak neyi indirmek gerekiyor.
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 6 Temmuz 2022 #5 musacn dedi: Denedim herhangi bir sorun yok mikrafon gayet iyi çalışıyor. Sürücü derken tam olarak neyi indirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkların yazılımları vardır kulaklığın modelini internette aratıp sürücüsünü bulun ve indirin. Artı 0 Eksi
musacn dedi: Denedim herhangi bir sorun yok mikrafon gayet iyi çalışıyor. Sürücü derken tam olarak neyi indirmek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklıkların yazılımları vardır kulaklığın modelini internette aratıp sürücüsünü bulun ve indirin.
KS KS musacn Centipat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 3 6 Temmuz 2022 #6 517298 dedi: Hocam kulaklıkların yazılımları vardır kulaklığın modelini internette aratıp sürücüsünü bulun ve indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kulaklığın sürücüsü yokmuş. kulaklık : Ramğage X Jammer rm k-27 2 tane jak girişi var ikisinde takıyorum ama mikrafon yine çalışmıyor Artı 0 Eksi
517298 dedi: Hocam kulaklıkların yazılımları vardır kulaklığın modelini internette aratıp sürücüsünü bulun ve indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam bu kulaklığın sürücüsü yokmuş. kulaklık : Ramğage X Jammer rm k-27 2 tane jak girişi var ikisinde takıyorum ama mikrafon yine çalışmıyor
5 517298 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 18.749 Çözümler 79 6 Temmuz 2022 #7 musacn dedi: Hocam bu kulaklığın sürücüsü yokmuş. kulaklık : Ramğage X Jammer rm k-27 2 tane jak girişi var ikisinde takıyorum ama mikrafon yine çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığınız da sadece bir jak kablosu mu mevcut? Artı 0 Eksi
musacn dedi: Hocam bu kulaklığın sürücüsü yokmuş. kulaklık : Ramğage X Jammer rm k-27 2 tane jak girişi var ikisinde takıyorum ama mikrafon yine çalışmıyor Genişletmek için tıkla... Hocam kulaklığınız da sadece bir jak kablosu mu mevcut?
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 6 Temmuz 2022 #8 Kulaklığın sürücüsünü değil, bilgisayarın anakart içinde olan ses kartının sürücüsünü indireceksiniz. Realtek Universal Audio Driver (UAD) Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim... www.technopat.net Artı 0 Eksi
Kulaklığın sürücüsünü değil, bilgisayarın anakart içinde olan ses kartının sürücüsünü indireceksiniz. Realtek Universal Audio Driver (UAD) Realtek ses yongasına sahip sistemler için gerekli olan Windows sürücüsü. Eski bir yonganız varsa bu sürücüsü kurunuz: https://www.technopat.net/sosyal/indir/realtek-high-definition-audio-hda.546/ Kurulum esnasında y= Yes n= No ile seçim... www.technopat.net