Format sonrası mikrofondan ses az gidiyor

meymentatarli

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Core İ5-4250H, RTX 4050 6GB, 8GB RAM, Windows 11 Pro
Merhaba Lenovo LOQ 15IRH8 bilgisayarıma format attıktan(Windows 10'a düşürdüm)sonra Samsung kutularından çıkan kulaklığımın sesimi karşı tarafa çok az ilettiğini gördüm. Ses driverlarını kaç kez sildim yükledim ses bassını düzeyini arttırdım fayda etmedi. Ayrıca hoparlördeki ses de bayağı azaldı. Ne yapmam gerek? Teşekkürler.

Denetim Masası'na girip ses kartı ayarlarından kayıt alma seçeneğine git oradanmikrofonu bulup ses düzey ayarını en sona çek.

Merhaba Lenovo LOQ 15IRH8 bilgisayarıma format attıktan(Windows 10'a düşürdüm)sonra Samsung kutularından çıkan kulaklığımın sesimi karşı tarafa çok az ilettiğini gördüm. Ses driverlarını kaç kez sildim yükledim ses bassını düzeyini arttırdım fayda etmedi. Ayrıca hoparlördeki ses de bayağı azaldı. Ne yapmam gerek? Teşekkürler.

Hocam sağ alttaki ses seviyesi kısmına sağ tıklayıp ses efekti'ne girip oradan Mikrofon'un sesini arttırmayı denediniz mi? Şu anda evde değilim o yüzden bilgisayara ulaşamıyorum. Bilgisayara ulaşabildiğim zaman daha detaylı bilgi verebilirim dilerseniz.

Denetim Masası'na girip ses kartı ayarlarından kayıt alma seçeneğine git oradanmikrofonu bulup ses düzey ayarını en sona çek.

Pardon ama yukarıda o işlemi yaptığımı söyledim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı