Az önce bilgisayarımda virüs olduğu için format attım ve Windows 11 yükledim. İlk 30dk internet falan vardı sonra gitti. Telefon üzerinden sürücülerini indirmeyi denedim ve tekrar kurdum yine olmadı. Bir sürü şey denedim ama olmadı yardımınıza ihtiyacım var. Eğer olmazsa Windows 10 kuracağım tekrar. Not olarak söyleyeyim laptop kullanıyorum modeli MSI Bravo 15 A4DCR ve Ethernet kablosu takmıyorum kablosuz kullanıyordum.
Az önce bilgisayarımda virüs olduğu için format attım ve Windows 11 yükledim. İlk 30dk internet falan vardı sonra gitti. Telefon üzerinden sürücülerini indirmeyi denedim ve tekrar kurdum yine olmadı. Bir sürü şey denedim ama olmadı yardımınıza ihtiyacım var. Eğer olmazsa Windows 10 kuracağım tekrar. Not olarak söyleyeyim laptop kullanıyorum modeli MSI Bravo 15 a4dcr ve Ethernet kablosu takmıyorum kablosuz kullanıyordum.
Biliyorsunuz bazen internetimiz iyi olsa bile ping sorunlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunların biri de bilgisayarın doğru IP adresini bulamaması. Peki bunu nasıl çözebiliriz? Ping ve çeşitli bağlantı sorununun çözümü DNS önbelleğini temizlemek olabilir. Bunun için komut istemini (CMD)...
Biliyorsunuz bazen internetimiz iyi olsa bile ping sorunlarıyla karşılaşabiliyoruz. Bu sorunların biri de bilgisayarın doğru IP adresini bulamaması. Peki bunu nasıl çözebiliriz? Ping ve çeşitli bağlantı sorununun çözümü DNS önbelleğini temizlemek olabilir. Bunun için komut istemini (CMD)...