Format sonrası MTA FPS düşmesi

MizHeL

Centipat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar benim bir sorunum var.
Önceden aynı bilgisayar'a MTA'da 80-101 civarların'da FPS alıyordum.
Bilgisayar'a format attım 3 hafta önce MTA'da 17 FPS'in üstüne çıkmıyor.
Ne kadar şey yaptıysam olmadı.
Bana bir yardımcı olursanız çok sevinirim.

Özellikler:
Sistem: Windows 7
RAM: 3 GB
Ekran kartı: ATI Radeon HD 4650 (1GB)

Son düzenleyen: Moderatör:
MTA'da ayarlarda bellek ile ilgili bir ayar vardı. Uzun süredir oynamadığım için hatırlamıyorum. O bellek ayarını yükseğe alınca önceden bende de olan kasma gitmişti.

MTA'da ayarlarda bellek ile ilgili bir ayar vardı. Uzun süredir oynamadığım için hatırlamıyorum. O bellek ayarını yükseğe alınca önceden bende de olan kasma gitmişti.
MTA'da öyle bir bellek ayarı bulamadım.
Herşey için teşekkür ederim format hariç hepsini yaptım bilgisayar'ı kapatıp açıcam bende merak ediyorum olmuş mu olmamış mı diye.

Malesef Yine Aynı FPS 12
Bellek ayarını buldum en fazla'daymış zaten.
Driver pack solution gibi yazılımları önermiyoruz.
Benim tavsiyem tekrar temiz kurulum ile Windows 7 Home Premium 64-Bit sürümünü kurmanızdan yanadır.
Şimdi format atıyorum ekran kartı driver'ını yüklicem DLL dosyalarını yüklicem bakalım ne olucak.
Bilgisayar'a daha yeni format attım.
Aygıt yöneticisi'ne girdim.

Ondan sonra "dxdiag" da merak ettim bakim diye.

Yonga türü yok diyor bana verdiğiniz https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-4000-series/ati-radeon-hd-4650 Driver'ı yüklim mi yüklemim mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…