T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 27 Temmuz 2021 #11 marasl1 dedi: Herkes bu kadar mı şikayetçi bu programdan? Ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Elbette sorun yaşamadan kullanan vardır fakat, çoğu kişi sorun yaşadığı için önermiyoruz.
marasl1 dedi: Herkes bu kadar mı şikayetçi bu programdan? Ben gayet memnunum. Genişletmek için tıkla... Elbette sorun yaşamadan kullanan vardır fakat, çoğu kişi sorun yaşadığı için önermiyoruz.
E exe.exe Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Yer Türkiye/Adana 27 Temmuz 2021 #12 Muhammet Serdar dedi: Ekran kartım MSI R7 370 güncel yazılımını bulamadım. İşlemcide i5 6500 3.2 bununda yazılımını bulamaıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulamadın?
Muhammet Serdar dedi: Ekran kartım MSI R7 370 güncel yazılımını bulamadım. İşlemcide i5 6500 3.2 bununda yazılımını bulamaıyorum. Genişletmek için tıkla... Nasıl bulamadın?
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 27 Temmuz 2021 #13 Muhammet Serdar dedi: Ekran kartım MSI R7 370 güncel yazılımını bulamadım. İşlemcide i5 6500 3.2 bununda yazılımını bulamaıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınının sürücüsünü AMD'nin sitesinden indirin, işlemcilerin de zaten sürücüleri olmaz.
Muhammet Serdar dedi: Ekran kartım MSI R7 370 güncel yazılımını bulamadım. İşlemcide i5 6500 3.2 bununda yazılımını bulamaıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartınının sürücüsünü AMD'nin sitesinden indirin, işlemcilerin de zaten sürücüleri olmaz.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.760 Makaleler 63 Çözümler 478 27 Temmuz 2021 #14 Tekin Alakuş dedi: Ekran kartınının sürücüsünü NVIDIA'nın sitesinden indirin, işlemcilerin de zaten sürücüleri olmaz. Genişletmek için tıkla... O kart AMD yalnız.
Tekin Alakuş dedi: Ekran kartınının sürücüsünü NVIDIA'nın sitesinden indirin, işlemcilerin de zaten sürücüleri olmaz. Genişletmek için tıkla... O kart AMD yalnız.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 27 Temmuz 2021 #15 300319 dedi: O kart AMD yalnız. Genişletmek için tıkla... Sabah sabah olabiliyor böyle şeyler, düzelttim.
300319 dedi: O kart AMD yalnız. Genişletmek için tıkla... Sabah sabah olabiliyor böyle şeyler, düzelttim.
Muhammet Serdar Zeptopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 16 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Motorlu Kurye 27 Temmuz 2021 #16 exe.exe dedi: Nasıl bulamadın. Genişletmek için tıkla... Güncel sürüm bulunamadı diyor.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.635 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 27 Temmuz 2021 #17 Muhammet Serdar dedi: Güncel sürüm bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinden indirin.
Muhammet Serdar dedi: Güncel sürüm bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinden indirin.
E exe.exe Zeptopat Katılım 27 Temmuz 2021 Mesajlar 45 Yer Türkiye/Adana 27 Temmuz 2021 #18 Muhammet Serdar dedi: Güncel sürüm bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... En yenisi neyse onu indir.
Muhammet Serdar dedi: Güncel sürüm bulunamadı diyor. Genişletmek için tıkla... En yenisi neyse onu indir.
PhemiusTR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2018 Mesajlar 4.825 Makaleler 1 Çözümler 15 27 Temmuz 2021 #19 Windows kendini ayarlıyor zaten güncellemeleriyle. Bu tarz programları sakın kurmayın. Sorun olduğunda toplamanız çok zor olur. Driver yoksa ellemeyin. İlla her şeyin sürücüsü olmasına gerek yok.
Windows kendini ayarlıyor zaten güncellemeleriyle. Bu tarz programları sakın kurmayın. Sorun olduğunda toplamanız çok zor olur. Driver yoksa ellemeyin. İlla her şeyin sürücüsü olmasına gerek yok.
DellaPesco Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.976 Çözümler 48 Yer İç Anadolu 27 Temmuz 2021 #20 Intel'in sürücüler için kendi yardım aracı var, onu kullanabilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr
Intel'in sürücüler için kendi yardım aracı var, onu kullanabilirsiniz. Intel® Driver & Support Assistant Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar. www.intel.com.tr