sefa2121 Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #31 LOTR Manyağı dedi: Aygıtımda en son ve en güvenilir ASUS Live Update sürümünün kurulu olup olmadıÄından nasıl emin olurum? | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayardım da hiç bir şekil de Asus veya bileşenleri yok.
LOTR Manyağı dedi: Aygıtımda en son ve en güvenilir ASUS Live Update sürümünün kurulu olup olmadıÄından nasıl emin olurum? | Resmi DesteÄi | ASUS Türkiye Genişletmek için tıkla... Maalesef bilgisayardım da hiç bir şekil de Asus veya bileşenleri yok.
LOTR Manyağı Hectopat Katılım 6 Ağustos 2021 Mesajlar 3.358 Çözümler 62 Yer Diyarbakır 18 Eylül 2021 #32 sefa2121 dedi: Maalesef bilgisayardım da hiç bir şekil de Asus veya bileşenleri yok. Genişletmek için tıkla... Size değil arkadaşa attım.
sefa2121 dedi: Maalesef bilgisayardım da hiç bir şekil de Asus veya bileşenleri yok. Genişletmek için tıkla... Size değil arkadaşa attım.
sefa2121 Picopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 205 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2021 #33 LOTR Manyağı dedi: Size değil arkadaşa attım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam mavi ekran yemiştim dikkat dağıldığı için bana yazdığınızı sandım kusura bakmayın tekrardan.
LOTR Manyağı dedi: Size değil arkadaşa attım. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın hocam mavi ekran yemiştim dikkat dağıldığı için bana yazdığınızı sandım kusura bakmayın tekrardan.