investigator
Hectopat
Sol alttaki başlat kısmından bilgisayarı sıfırladım. Herhangi bir driver veya yazılım yüklemem gerekir mi? Ekran kartının driverı hala duruyor sadece onu görebildim.
Hangi driverlar hocam? Ekran kartı dışındaki driverlara pek hakim değilim özür diliyorum. Ve ekran kartım için en uygun DirectX hangisidir acaba? Ekran kartım GTX 1650SWindows güncellemelerini bitirdikten sonra driverları kurun.
Windows 10 kurduysanız update üzerinden "isteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmını kontrol edin. Sisteminize ait sürücülerin bir kısmı yüklenebiliyor. Alttaki linkten chipset sürücüsünü indirip kurabilirsin. Manuel olarak DirectX yüklemeseniz bile ilk defa kurulumunu yaptığınız oyun ilk çalıştırmada .Net Framework ve DirectX yüklemesini yapacaktır. Driver booster gibi otomatik driver yüklemesi yapan programları kullanmayın.Hangi driverlar hocam? Ekran kartı dışındaki driverlara pek hakim değilim özür diliyorum. Ve ekran kartım için en uygun DirectX hangisidir acaba? Ekran kartım GTX 1650S
En yeni olan ne ise odur. Denetim masasına girip yanında ünlem olan var mı diye bakın.Hangi driverlar hocam? Ekran kartı dışındaki driverlara pek hakim değilim özür diliyorum. Ve ekran kartım için en uygun DirectX hangisidir acaba? Ekran kartım GTX 1650S
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.