Format sonrası ne yapılmalı?

investigator

Hectopat
Sol alttaki başlat kısmından bilgisayarı sıfırladım. Herhangi bir driver veya yazılım yüklemem gerekir mi? Ekran kartının driverı hala duruyor sadece onu görebildim.

Driverlar otomatik yükleniyor diye biliyorum.

Windows güncellemelerini bitirdikten sonra driverları kurun.
Hangi driverlar hocam? Ekran kartı dışındaki driverlara pek hakim değilim özür diliyorum. Ve ekran kartım için en uygun DirectX hangisidir acaba? Ekran kartım GTX 1650S

Hangi driverlar hocam? Ekran kartı dışındaki driverlara pek hakim değilim özür diliyorum. Ve ekran kartım için en uygun DirectX hangisidir acaba? Ekran kartım GTX 1650S
Windows 10 kurduysanız update üzerinden "isteğe bağlı güncelleştirmeler" kısmını kontrol edin. Sisteminize ait sürücülerin bir kısmı yüklenebiliyor. Alttaki linkten chipset sürücüsünü indirip kurabilirsin. Manuel olarak DirectX yüklemeseniz bile ilk defa kurulumunu yaptığınız oyun ilk çalıştırmada .Net Framework ve DirectX yüklemesini yapacaktır. Driver booster gibi otomatik driver yüklemesi yapan programları kullanmayın.

En yeni olan ne ise odur. Denetim masasına girip yanında ünlem olan var mı diye bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…