P plexies Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 413 23 Haziran 2018 #11 Dediklerinizi sırasıyla yaptım ve hala nvidia driver ini kurarken aynı hatayı aldım önce inteli yükledim.
Dediklerinizi sırasıyla yaptım ve hala nvidia driver ini kurarken aynı hatayı aldım önce inteli yükledim.
1 1ht1baron Megapat Katılım 4 Eylül 2015 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2018 #13 Aklıma bundan başka bir şey maalesef gelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aklıma bundan başka bir şey maalesef gelmedi. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Serkanturkkann10 Decapat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2021 #14 plexies dedi: Windows 10 kullanıyorum driveri kurarken şu hatayı aldım NVIDIA kurulum programi devam edemiyor bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı dedi bilgisayarcinin parça alma durumu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi, çözdüysen bana da yardımcı olur musun? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
plexies dedi: Windows 10 kullanıyorum driveri kurarken şu hatayı aldım NVIDIA kurulum programi devam edemiyor bu grafik sürücüsü uyumlu grafik donanımı bulamadı dedi bilgisayarcinin parça alma durumu olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Çözebildin mi, çözdüysen bana da yardımcı olur musun?
D Dem025 Decapat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #15 Serkanturkkann10 dedi: Çözebildin mi, çözdüysen bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam sen cozebildin mi sen çözdüysen bana yardımcı olabilir misin?
Serkanturkkann10 dedi: Çözebildin mi, çözdüysen bana da yardımcı olur musun? Genişletmek için tıkla... Hocam sen cozebildin mi sen çözdüysen bana yardımcı olabilir misin?
Serkanturkkann10 Decapat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2023 #16 Dem025 dedi: Hocam sen cozebildin mi sen çözdüysen bana yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabii W11 yaptım ve ekran kartını tanıdı.
Dem025 dedi: Hocam sen cozebildin mi sen çözdüysen bana yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Tabii W11 yaptım ve ekran kartını tanıdı.