Format sonrası NVIDIA Experience ekran kartı son sürümü indirilmiş

cyclopss

Centipat
Daha fazla  
Lenovo LOQ serisi bir laptopum var. Format atıyorum, "Her şeyi sil, tüm verileri sil, yeni bilgisayar olarak ayarla" yapıyorum, ilk aldığım günkü hâle geliyor diğer her şey. Fakat NVIDIA Experience açtığımda ekran kartı son sürümü indirilmiş, kurulmuş olarak görünüyor, formattan sonra silmiyor. 3 defa format attım, hep aynı şekilde ekran kartı silinmemiş şekilde duruyor. Neden böyle olduğunu çözemedim, bir yerde hata mı yapıyorum acaba, bilen yardımcı olursa sevinirim.

USB ile format atıp internet bağlantısını kesmeniz gerekiyor.

Veya DDU kullanarak, formata gerek kalmadan ekran kartı sürücüsünü tamamen silebilirsiniz.

USB ile format atıp internet bağlantısını kesmeniz gerekiyor.

Veya DDU kullanarak, formata gerek kalmadan ekran kartı sürücüsünü tamamen silebilirsiniz.
Daha öncede bu şekilde format attım ve ekran kartı dahil herşeyi sıfırlıyordu sorun yaşamıyordum bu defa neden böyle olmuş olabilir onu anlamadım

Daha öncede bu şekilde format attım ve ekran kartı dahil herşeyi sıfırlıyordu sorun yaşamıyordum bu defa neden böyle olmuş olabilir onu anlamadım
Windows'u kurarken internet bağlantısı var ise bütün sürücüleri yükler. Buna ekran kartı sürücüsü de dahilidir. Yükleme aşamasında interneti keserseniz sürücü yüklemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…