Format sonrası NVIDIA sürücü kurulumu nasıl olmalı?

Yavuz_Mirza44

Centipat
Daha fazla  
Format attıktan sonra uygulamaları kurduktan sonra NVIDIA ekran kartı sürücüsünü yüklemek sorun çıkarır mı? Yoksa format sonrası direkt sürücüyü kurmam mı lazım? Eğer öyleyse tekrar format atmam gerekiyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl format attığınızı bilmeyerek söylüyorum duruma göre DDU ile sürücüleri kaldırıp Nvidia'nın kendi sitesinden indirebilirsiniz. Zaten çok kolay bir kurulumu var.

Nasıl format attığınızı bilmeyerek söylüyorum duruma göre DDU ile sürücüleri kaldırıp NVIDIA'nın kendi sitesinden indirebilirsiniz. Zaten çok kolay bir kurulumu var.

Ya zaten driverı kurmayı biliyorum sürekli her format sonrası kuruyordum sadece format sonrası önce Windows Update ile sonra kendi sitesinden en güncel sürmü kuruyordum sadece bu sefer uygulamalrı kurduktan sonra kurdum driverı.

Sürücüyü kurarken temiz kurulum seçeneğini seçerek kurun. Sırası fark etmez.

Çoktan kurdum ama hızlı tavsiye edilen kurulumla o yüzden pişman olup konu açtım tekrar format atmam lazım mı diye :) ya zaten eski bir driver kötü PC yenisini alana kadar idare etsin diye hata alır mıyım onu merak ettim [Nvidia 9500 Gt]

Ya zaten driverı kurmayı biliyorum sürekli her format sonrası kuruyordum sadece format sonrası önce Windows Update ile sonra kendi sitesinden en güncel sürmü kuruyordum sadece bu sefer uygulamalrı kurduktan sonra kurdum driverı.

Çoktan kurdum ama hızlı tavsiye edilen kurulumla o yüzden pişman olup konu açtım tekrar format atmam lazım mı diye :) ya zaten eski bir driver kötü PC yenisini alana kadar idare etsin diye hata alır mıyım onu merak ettim [Nvidia 9500 Gt]

Hata alırsan da format atmana gerek yok. DDU ile driver kaldırır günceli yüklersin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı