KağanIsk Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #1 Bugün laptopumu bilgisayarcıya format attırdım crack Windows yüklemiş laptop önceden oem/slp idi. Nasıl tekrar düzeltebilirim? Crack istemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2024
Bugün laptopumu bilgisayarcıya format attırdım crack Windows yüklemiş laptop önceden oem/slp idi. Nasıl tekrar düzeltebilirim? Crack istemiyorum.
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Haziran 2024 #2 Microsoft hesabına bağlanıyor diye biliyorum Windows aktivasyonun. Yani olan kodu kaldırıp Microsoft ile giriş yaparsan düzelebilir.
Microsoft hesabına bağlanıyor diye biliyorum Windows aktivasyonun. Yani olan kodu kaldırıp Microsoft ile giriş yaparsan düzelebilir.
KağanIsk Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #3 TolgaFlashTR dedi: Microsoft hesabına bağlanıyor diye biliyorum Windows aktivasyonun. Yani olan kodu kaldırıp Microsoft ile giriş yaparsan düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme kısmına girince Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor bilgisayarcının indirdiği garip uygulamaları silsem sorun olmaz değil mi?
TolgaFlashTR dedi: Microsoft hesabına bağlanıyor diye biliyorum Windows aktivasyonun. Yani olan kodu kaldırıp Microsoft ile giriş yaparsan düzelebilir. Genişletmek için tıkla... Etkinleştirme kısmına girince Microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor bilgisayarcının indirdiği garip uygulamaları silsem sorun olmaz değil mi?
TolgaFlashTR Kilopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 449 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Haziran 2024 #4 Evet, sorun olmaz. Zaten yüksek ihtimalle zararlıdır onlar, Malwarebytes ile bir tarama yapman faydalı olur. Bir öneri, format atmayı öğren eğer para verdiysen, çok da zor bir şey olmadığını anlayacaksın.
Evet, sorun olmaz. Zaten yüksek ihtimalle zararlıdır onlar, Malwarebytes ile bir tarama yapman faydalı olur. Bir öneri, format atmayı öğren eğer para verdiysen, çok da zor bir şey olmadığını anlayacaksın.
KağanIsk Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #5 TolgaFlashTR dedi: Evet, sorun olmaz. Zaten yüksek ihtimalle zararlıdır onlar, Malwarebytes ile bir tarama yapman faydalı olur. Bir öneri, format atmayı öğren eğer para verdiysen, çok da zor bir şey olmadığını anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi sosyaller.
TolgaFlashTR dedi: Evet, sorun olmaz. Zaten yüksek ihtimalle zararlıdır onlar, Malwarebytes ile bir tarama yapman faydalı olur. Bir öneri, format atmayı öğren eğer para verdiysen, çok da zor bir şey olmadığını anlayacaksın. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi sosyaller.