SERBlock Hectopat Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #1 Herkesin sistemini kurduktan sonra olmazsa olmaz dediği programları vardır sizin neler ? Benim Listem; CCleaner Codec Chrome FastStone Capture İnternet Download Manager Adobe Photoshop - Illustrator Şeklinde sıralanıyor sizde listenizi sıralayın belki bizimde listemize girer ? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2016
Herkesin sistemini kurduktan sonra olmazsa olmaz dediği programları vardır sizin neler ? Benim Listem; CCleaner Codec Chrome FastStone Capture İnternet Download Manager Adobe Photoshop - Illustrator Şeklinde sıralanıyor sizde listenizi sıralayın belki bizimde listemize girer ?
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2016 #2 Mozilla x64 Experience 3DS Max AutoCad Kaspersky Sürücü ve Adobe gibi gerekli yazılımları saymıyorum.
Mozilla x64 Experience 3DS Max AutoCad Kaspersky Sürücü ve Adobe gibi gerekli yazılımları saymıyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #3 Steam. Origin. Skype. Chrome. Logitech Gamin Software klavye makrosu için. Oyun odaklı bir sistem olduğu için bunlar yetiyor bana.
Steam. Origin. Skype. Chrome. Logitech Gamin Software klavye makrosu için. Oyun odaklı bir sistem olduğu için bunlar yetiyor bana.
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 15 Şubat 2016 #4 Chrome Steam Vlc media player Winrar
lionstone19 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Haziran 2015 Mesajlar 1.195 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2016 #5 Sürücüler Chrome 360 Total Security WinRAR
kaanimo Hectopat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 55 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Şubat 2016 #6 Razer Synapse - Logitech Gaming Software Kaspersky Chrome Steam
D deepdarkness00 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Şubat 2016 Mesajlar 1.611 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #7 Updateleri ve sürücüleri yükledikten sonra aşağıda olan programlar mutlaka olmalı. Diğer programlar ise yaptığın işe göre değişikli gösterir. Program olayı kullanıcıya bağlı bir olay. Chrome WinRar Adobe Reader AV GOM Player
Updateleri ve sürücüleri yükledikten sonra aşağıda olan programlar mutlaka olmalı. Diğer programlar ise yaptığın işe göre değişikli gösterir. Program olayı kullanıcıya bağlı bir olay. Chrome WinRar Adobe Reader AV GOM Player
MasterofTechnology Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2015 Mesajlar 1.899 Makaleler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hukuk 16 Şubat 2016 #8 Tek ben mi Anti-Virüs kullanmıyorum. Anti-Virüs kendini bilen kullanıcı için gereksiz birşey. Bilgisayarıda yavaşlatıyor.
Tek ben mi Anti-Virüs kullanmıyorum. Anti-Virüs kendini bilen kullanıcı için gereksiz birşey. Bilgisayarıda yavaşlatıyor.
B Batın Türk Kilopat Katılım 24 Eylül 2014 Mesajlar 558 Makaleler 47 16 Şubat 2016 #9 Mozilla FireFox Adobe (Photoshop, DreamWeaver) Spotify Sony Vegas Pro Logitech Unifying Microsoft Office WinRAR Origin Steam Skype
Mozilla FireFox Adobe (Photoshop, DreamWeaver) Spotify Sony Vegas Pro Logitech Unifying Microsoft Office WinRAR Origin Steam Skype
A AeTh9sha Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Nisan 2014 Mesajlar 1.950 Makaleler 3 Çözümler 2 16 Şubat 2016 #10 Merak ettim forumda kimse Utorrent kullanmıyor mu ? bence yazmak istemiyorsunuz.