N Neffie Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #1 Merhaba. Bilgisayarıma format attım ve daha sonrasında pıng değerimin fazla olduğunu fark ettim. Güncellemeleri yaptım fakat hala aynı sorun var. Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz? Dosya Ekleri ping.png 9,4 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 17 Haziran 2022
Merhaba. Bilgisayarıma format attım ve daha sonrasında pıng değerimin fazla olduğunu fark ettim. Güncellemeleri yaptım fakat hala aynı sorun var. Sorunu nasıl çözebilirim? Yardımcı olur musunuz?
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #2 Güncellemeleri Windows üzerinden mi yaptınız?
N Neffie Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #3 Microsoft'un kendi sitesinden yaptım.
Sıradan Varlık Decapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 686 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2022 #4 Neffie dedi: Microsoft'un kendi sitesinden yaptım. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesi derken? Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol ettiniz mi hiç?
Neffie dedi: Microsoft'un kendi sitesinden yaptım. Genişletmek için tıkla... Microsoft'un kendi sitesi derken? Windows Update üzerinden güncelleştirmeleri kontrol ettiniz mi hiç?
N Neffie Kilopat Katılım 14 Ocak 2019 Mesajlar 97 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Haziran 2022 #5 Buradan indirdim. Sorun kendiliğinden çözüldü.