teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 13 Temmuz 2021 #1 Format atacağım da format atınca yüklü oyunlarda gidiyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2021
Maxtoric Megapat Katılım 31 Mayıs 2021 Mesajlar 6.374 Makaleler 3 Çözümler 84 13 Temmuz 2021 #11 Formatta C: (Windows'un yüklü olduğu sürücü) seçerseniz C: Hariç diğer disklere dokunmaz. Ama tam formatta neyiniz var neyiniz ok gidiyor başka diske saklayabilirsiniz. Ben bu yöntemi kullanıyorum. Yedeklemek için en iyisi taşınabilir HDD. Artı 0 Eksi
Formatta C: (Windows'un yüklü olduğu sürücü) seçerseniz C: Hariç diğer disklere dokunmaz. Ama tam formatta neyiniz var neyiniz ok gidiyor başka diske saklayabilirsiniz. Ben bu yöntemi kullanıyorum. Yedeklemek için en iyisi taşınabilir HDD.
Egew Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2021 #12 teneke carlsberg dedi: Format atacağım da format atınca yüklü oyunlarda gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet herşey silinir Artı 0 Eksi
teneke carlsberg dedi: Format atacağım da format atınca yüklü oyunlarda gidiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet herşey silinir