Format sonrası PC açılırken ekranda karıncılaşma

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Az önce flash ile PC'ye format attım. Sorunsuz kurdum fakat PC'yi kapatıp açtığımda SS de ki gibi 0.5-1 saniyelik bir karıncalaşma oluyor. Herhangi bir problemle karşılaşmadım fakat bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?
Formattan önce böyle bir görüntü olmuyordu.

1654298613084.png

Edit: Koyduğum fotoğraf benim çektiğim fotoğraf değil. Benim sorunuma benzediği için bulup ekledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba dostlar. Az önce flash ile PC'ye format attım. Sorunsuz kurdum fakat PC'yi kapatıp açtığımda SS de ki gibi 0.5-1 saniyelik bir karıncalaşma oluyor. Herhangi bir problemle karşılaşmadım fakat bu durum neden kaynaklanıyor olabilir?
Formattan önce böyle bir görüntü olmuyordu.

Eki Görüntüle 1408604

Edit: Koyduğum fotoğraf benim çektiğim fotoğraf değil. Benim sorunuma benzediği için bulup ekledim.

Açtıktan sonra çalıştırı açıp MSConfig açın oradan güvenli önyüklemeden şeçip yeniden başlatın oradan bilgisayarıma sağ tıkla aygıt yöneticisine gir oradan ekran kartı driveri kökten silip donanımlara değişik ara de.

Tüm sürücülerini kur, kabloyu iyice oturt. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kalıntısız silip, güncelini kurabilirsin.

Windows'u nereden yüklediniz? Son sürüm olmayan Windows'larda bazen böyle hatalar olabiliyor. Bende de aynı hata vardı.

Windows'u nereden yüklediniz? Son sürüm olmayan Windows'larda bazen böyle hatalar olabiliyor. Bende de aynı hata vardı.
Windows 10'u İndirin buradan indirdim.
Tüm sürücülerini kur, kabloyu iyice oturt. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kalıntısız silip, güncelini kurabilirsin.
Bir kaç kez yeniden başlatıp denediğimde aynı sorunla karşılaşmadım. Tekrar karşılaşırsam verdiğiniz bilgileri uygularım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı