Format Sonrası PC Açılmıyor

Hamit Özen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Geçenlerde Amd fx 8350 işlemcime OC yapmaya kalktım fakat pek beceremedim. Anakarttan restore defaults yaptım bu seferde sistem açılmadı. Bende bir format atayım dedim. Recep abinin videosundan boot ayarlarını yaptım formatı atıp yeniden başlatınca sistem açılmadı ve sol üstte beyaz bir çubuk yanıp sönüyor. Format dosyalarında hata vardır deyip başka format dosyalarıda yazdım fakat sorun çözülmedi. Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

BIOS pilini çıkar, tak. Anakartın UEFI desteği yoksa USB'yi MBR olarak hazırla. Ayrıca tüm sistem özelliklerini de belirt.
Anakart msi gd65 uefi desteği var. Amd fx 8350 işlemci. Corsair ssd. 8 gb corsair ram. Amd radeon hd 7800 series ekran kartı.
Birde bios pilini çıkarıp takmak kesin çözüm müdür ?

Sen BIOS pilini çıkar biraz bekledikten sonra geri tak. Bilgisayarı fişten çek ama.

Önce bilgisayarı fişten çek, sonra power tuşuna basarak elektriği kasadan boşalt. Sonra BIOS pilini çıkart 4 dakika bekle sonra geri tak.

Önce bilgisayarı fişten çek, sonra power tuşuna basarak elektriği kasadan boşalt. Sonra BIOS pilini çıkart 4 dakika bekle sonra geri tak.
Teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…