Skyno Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #1 Merhaba. Format atım ve sadece monitörümdeki hoparlörden ses geliyor. Asıl hoparlörümün markası Creative modelini tam bilmiyorum dirverlarını kurmayı denedim herhangi bir sonuç alamadım. Realtek falanda kurdum bilen biri yardım ederse sevinirim.
Merhaba. Format atım ve sadece monitörümdeki hoparlörden ses geliyor. Asıl hoparlörümün markası Creative modelini tam bilmiyorum dirverlarını kurmayı denedim herhangi bir sonuç alamadım. Realtek falanda kurdum bilen biri yardım ederse sevinirim.
apex38 Hectopat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 997 Çözümler 2 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2022 #2 Realtek driveri indirip kur o zaman algılar Artı 0 Eksi
KS KS Skyno Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 101 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2022 #3 apex38 dedi: Realtek driveri indirip kur o zaman algılar Genişletmek için tıkla... Konuda yazıyor zaten Realtek kurup denedim, sorun güncel çözemedim. Artı 0 Eksi
apex38 dedi: Realtek driveri indirip kur o zaman algılar Genişletmek için tıkla... Konuda yazıyor zaten Realtek kurup denedim, sorun güncel çözemedim.