Format Sonrası Ping Artışı

OzgurUcar

Hectopat
Daha fazla  
Formattan önceki gün Fortnite'da 60-70 ping alırken format attıktan sonra 120-130 ping almaya başladım. Speedtest'te herhangi bir sorun yok hala 8 ms gösteriyor. Driverları ve Windows güncelleştirmelerini de yaptım. Bu daha önce de tekrarlamıştı ama nasıl çözdüm pek hatırlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortmatınla ilgili problem yok. Şuanda problem Fortnite kaynaklı, eu serverlarında oynayan herkes için geçerli bu durum.

Formattan önceki gün Fortnite'da 60-70 ping alırken format attıktan sonra 120-130 ping almaya başladım. Speedtest'te herhangi bir sorun yok hala 8 ms gösteriyor. Driverları ve Windows güncelleştirmelerini de yaptım. Bu daha önce de tekrarlamıştı ama nasıl çözdüm pek hatırlamıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Tarifeli bağlantıyı aç ağ ayarlarından ki arkaplanda indirme yapmasın.

Fortmatınla ilgili problem yok. Şuanda problem Fortnite kaynaklı, eu serverlarında oynayan herkes için geçerli bu durum.
5 6 saat içinde 50 - 60'tan 120'lere çıkması pek mantıklı değil bence
Tarifeli bağlantıyı aç ağ ayarlarından ki arkaplanda indirme yapmasın.
Açtım umarım işe yarar
W10 kurduysanız, Teslim iyileştirmeyi kapatın. Ayrıca arka plan aktarım hizmeti de arada bir lag yapabilir.
Evet W10 Pro kurdum teslim iyileştirmeyi de kapattım.

• Hata ayıklama kullanıcı arayüzünde oyuncular bazen normalden fazla ping hissedebilir. Bu özünde görsel bir hata gibi gözükse de araştırmalarımıza devam ediyoruz.
Yeteri kadar mantıklı geldi mi ?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı