Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar, format attığımdan beri internet siteleri, Steam ve bunun gibi şeyleri çoğunlukla bölünmüş dosya resmi şeklinde görüyorum. Bir program eksiğim mi var ? Hangi program ?
Arkadaşlar, format attığımdan beri internet siteleri, Steam ve bunun gibi şeyleri çoğunlukla bölünmüş dosya resmi şeklinde görüyorum. Bir program eksiğim mi var ? Hangi program ?
zfer Kilopat Katılım 22 Temmuz 2014 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #2 Açıkça söyleyeyim ben bölünmüş dosya resmi benzetmesinden bir şey anlayamadım. Ekranın görüntüsünü çekip atabilir misin?
Açıkça söyleyeyim ben bölünmüş dosya resmi benzetmesinden bir şey anlayamadım. Ekranın görüntüsünü çekip atabilir misin?
Uygar Serbest Kilopat Katılım 19 Kasım 2013 Mesajlar 368 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #3 Ekran kartının sürücülerini ve diğer sürücüleri kurdun mu? Ekran görüntüsünü ekler misin?
Barisve Kilopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 191 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2014 #4 Ekran kartım garantide . Intel HD 4600 le idare etmeye çalışıyorum. O da güncel. Resim çektim ama sorun sayfayı yenileyince düzenliyor.
Ekran kartım garantide . Intel HD 4600 le idare etmeye çalışıyorum. O da güncel. Resim çektim ama sorun sayfayı yenileyince düzenliyor.