Merhabalar. Bugün bilgisayarıma format attım ve ekran kartımın bellek saati 950 MHz'den 800 MHz'ye düşmüş.
Ekran Kartım: R7 240
Ekran Kartım: R7 240
MSI R7 240 2GD3 lpv1 2 GB DDR3 128Bit modeli bu.
Şimdi MSI'ın sitesinden baktım kartıma orada 1800 MHz diyor benim kart sorunlu mu?
MSI Afterburner ile birkaç defa yaptım ama bilgisayarı her resetlediğimde ayarlar sıfırlandı.Overclock lamak için önceden bir işlem yaptınız mı?
MSI R7 240 2GD3 lpv1 2 GB DDR3 128Bit modeli bu.
Şimdi MSI'ın sitesinden baktım kartıma orada 1800 MHz diyor benim kart sorunlu mu?
Teşekkürler o zaman bir sorun yok değil mi?1800MHZ olan rakam bellek saati Msi sitesine göre sizin bellek satiniz 730 Boost Saati ise 780mhz dir değerler normaldir kartınız sapa sağlam.
Hiçbir sorun göremedim ben pardon işlemci saati yazacağıma bellek saati yazmışım.Teşekkürler o zaman bir sorun yok değil mi?
Tamamdır sorun çözüldü Youtube'dan ekran kartımın inceleme videolarına baktım herkeste 800 MHz ben yanlış hatırlıyormuşum xDHiçbir sorun göremedim ben pardon işlemci saati yazacağıma bellek saati yazmışım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.