Vraxoq Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #1 Arkadaşlar C diskine format attım sonra D diskimi taktım. Valorant yüklü fakat Riot Client açıldığında oyna yerine yükle yazıyor.
Arkadaşlar C diskine format attım sonra D diskimi taktım. Valorant yüklü fakat Riot Client açıldığında oyna yerine yükle yazıyor.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 9 Mart 2024 #2 Yükleye tıkladığınızda yüklüyor mu? Artı 0 Eksi
E Elixir Ex Centipat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #3 Vraxoq dedi: Arkadaşlar C diskine format attım sonra D diskimi taktım. Valorant yüklü fakat Riot Client açıldığında oyna yerine yükle yazıyor. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Valorant Launcher'ını indirip açın, indirme yerini D diskindeki Riot Games klasörü olarak gösterin ufak bir onarım yaptıktan sonra oyun sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Yukarda çözümü yazılı. Artı 0 Eksi
Vraxoq dedi: Arkadaşlar C diskine format attım sonra D diskimi taktım. Valorant yüklü fakat Riot Client açıldığında oyna yerine yükle yazıyor. Genişletmek için tıkla... eyre dedi: Valorant Launcher'ını indirip açın, indirme yerini D diskindeki Riot Games klasörü olarak gösterin ufak bir onarım yaptıktan sonra oyun sorunsuz çalışacaktır. Genişletmek için tıkla... Yukarda çözümü yazılı.
KS KS Vraxoq Decapat Katılım 13 Mayıs 2023 Mesajlar 248 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2024 #4 Elixir Ex dedi: Yukarıda çözümü yazılı. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi