A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #11 Formattan sonra zaten diskin harfi geliyor. Bunda sistemi yeniden başlattıktan sonra da geliyormuş ama aynı bölüm mü bilmiyorum.
Formattan sonra zaten diskin harfi geliyor. Bunda sistemi yeniden başlattıktan sonra da geliyormuş ama aynı bölüm mü bilmiyorum.
İzmirli Gurme Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.070 Makaleler 1 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #12 Assecreed dedi: Formattan sonra zaten diskin harfi geliyor. Bunda sistemi yeniden başlattıktan sonra da geliyormuş ama aynı bölüm mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen gelmeyebiliyor. Bu durumda Disk Yönetimi uygulamasını kullanarak disk bölümünüze yeni bir harf atayabilirsiniz.
Assecreed dedi: Formattan sonra zaten diskin harfi geliyor. Bunda sistemi yeniden başlattıktan sonra da geliyormuş ama aynı bölüm mü bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bazen gelmeyebiliyor. Bu durumda Disk Yönetimi uygulamasını kullanarak disk bölümünüze yeni bir harf atayabilirsiniz.
E emre190344 Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 14 28 Mayıs 2021 #13 İzmirli Gurme dedi: Bazen gelmeyebiliyor. Bu durumda Disk Yönetimi uygulamasını kullanarak disk bölümünüze yeni bir harf atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim sorunu çözdüm disk yönetiminde RAW yazan diski NTFS'ye donusturdum sorun çözüldü.
İzmirli Gurme dedi: Bazen gelmeyebiliyor. Bu durumda Disk Yönetimi uygulamasını kullanarak disk bölümünüze yeni bir harf atayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... tesekkur ederim sorunu çözdüm disk yönetiminde RAW yazan diski NTFS'ye donusturdum sorun çözüldü.