S SabroNN Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 19 24 Ekim 2019 #1 Arkadaslar okuldaki PC'ye format attım 7'den 10'a. Google'ye girilmiyor. Sertifika hatasi veriyor. Tarih saat aynı. Hic uygulama gozukmuyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ekim 2019
Arkadaslar okuldaki PC'ye format attım 7'den 10'a. Google'ye girilmiyor. Sertifika hatasi veriyor. Tarih saat aynı. Hic uygulama gozukmuyor.
M Mr.Ace Hectopat Katılım 31 Mayıs 2018 Mesajlar 430 Çözümler 4 24 Ekim 2019 #2 SabroNN dedi: Arkadaslar okuldaki PC'ye format attım 7'den 10'a. Google'ye girilmiyor. Sertifika hatasi veriyor. Tarih saat aynı. Hic uygulama gozukmuyor. Eki Görüntüle 451489 Genişletmek için tıkla... Driverlarini yuklediniz mi acaba. Ondan kaynaklaniyor olma ihtimali var.
SabroNN dedi: Arkadaslar okuldaki PC'ye format attım 7'den 10'a. Google'ye girilmiyor. Sertifika hatasi veriyor. Tarih saat aynı. Hic uygulama gozukmuyor. Eki Görüntüle 451489 Genişletmek için tıkla... Driverlarini yuklediniz mi acaba. Ondan kaynaklaniyor olma ihtimali var.
S SabroNN Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 19 24 Ekim 2019 #3 Mr.Ace dedi: Driverlarini yuklediniz mi acaba. Ondan kaynaklaniyor olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki anlamadım neden oldu driverler yok heralde kesin ondan mı
Mr.Ace dedi: Driverlarini yuklediniz mi acaba. Ondan kaynaklaniyor olma ihtimali var. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki anlamadım neden oldu driverler yok heralde kesin ondan mı
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 24 Ekim 2019 #4 Okul içinde bir PC'yi ağa bağlamak için IP, Ağ Geçiti yerlerini doldurmanız gerekiyor öyle takınca internete giren bir okul görmedim Bu bilgileri de bu konuda bilgili hocalardan almanız gerekiyor.
Okul içinde bir PC'yi ağa bağlamak için IP, Ağ Geçiti yerlerini doldurmanız gerekiyor öyle takınca internete giren bir okul görmedim Bu bilgileri de bu konuda bilgili hocalardan almanız gerekiyor.
S SabroNN Hectopat Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 19 29 Ekim 2019 #5 Bilgili hoca da yapamiyo bilisim hocası olmus adam bilmiyo bayağı eski anakart var pc de zor attık formati zaten
Bilgili hoca da yapamiyo bilisim hocası olmus adam bilmiyo bayağı eski anakart var pc de zor attık formati zaten
K Kadirko Centipat Katılım 28 Ekim 2019 Mesajlar 28 Çözümler 1 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #6 sertifika.meb.gov.tr den sertifikayı indirip yüklemeden okullarda internete giremezsiniz. Donanımla alakalı değil.
sertifika.meb.gov.tr den sertifikayı indirip yüklemeden okullarda internete giremezsiniz. Donanımla alakalı değil.